Implementarea planurilor de afaceri

Daca va intrebati ce am mai facut in acest timp…

Ne bucuram sa impartasim cu voi cateva imagini de la semnarea contractelor de subventie a antreprenorilor IMMpact Vest.

De astazi inca 9 antreprenori de IMMpact in Regiunea Vest incep implementarea planurilor de afaceri. Mult succes tuturor!
#IMMpactVest #SNFM #APFRTimisoara #Antreprenoriat_la_Superlativ


PROGRAMUL OPERATIONAL CAPITAL UMAN
Axa prioritara 3: Locuri de munca pentru toti
Obiectivul tematic 8: Promovarea unor locuri de munca durabile si de calitate si sprijinirea mobilitatii lucratorilor
Prioritatea de investitii 8.iii: Activitati independente, antreprenoriat si infiintare de intreprinderi, inclusiv a unor microintreprinderi si a unor intreprinderi mici si mijlocii inovatoare
Obiectivul specific 3.7: Cresterea ocuparii prin sustinerea intreprinderilor cu profil nonagricol din zona urbana
Titlul proiectului: Centrul de excelenta in promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest

Reteaua nationala cu specialisti in domeniul managementului si antreprenoriatului se va extinde cu 40 de noi antreprenori si manageri de afaceri nou infiintate la nivelul Regiunii de Vest.

Asociaţia pentru Promovarea Femeii din România/Scoala Nationala a Femeilor Manager Adela Dinu a initiat o nouă oportunitate de dezvoltare a antreprenoriatului prin susținerea înființării de noi intreprinderi cu profil nonagricol în mediul urban, adresata în rândul persoanelor din Regiunea Vest. Această oportunitate este oferită prin proiectul POCU/82/3/7/104331 cu titlul ”Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest”, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Beneficii pentru membrii existenti ai retelei:
– Networking cu reprezentantii a 40 de afaceri cu potential mare de dezvoltare
– 40 de noi profile psiho-profesionale in domeniul antreprenoriatului
– Noi idei de afaceri care pot fi replicate si/sau extinse in alte regiuni/piete
– Noi potentiali parteneri si colaboratori de afaceri
– Noi furnizori de produse si servicii cu potential mare de inovare
– Noi clienti potentiali pentru produsele si afacerile dumneavoastra

In limita locurilor disponibile, persoanele care se incadreaza in conditiile de eligibilitate pot accesa pana in octombrie 2018 cursuri de formare antreprenorială gratuita si oportunitatea de a participa la o competitie de planuri de afaceri în urma căreia 40 afaceri vor beneficia de finantare de 40 000 euro nerambursabili si servicii personalizate de sprijin (consiliere, consultanță, mentorat).

Mai multe detalii pe website-ul proiectului: www.immpact-vest.ro, sectiunea Cursuri si sectiunea Competitie.


Sute de persoane din vestul țării sunt sprijinite să devină antreprenori de succes

Asociația pentru Promovarea Femeii din România oferă cursuri gratuite de formare antreprenorială pentru 350 de persoane care doresc să își deschidă propria afacere și finanțare nerambursabilă pentru 40 de start-up-uri prin intermediul unui proiect cu finanțare europeană care se derulează pe parcursul a trei ani.

Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest este un proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 și se implementează în perioada ianuarie 2018 – ianuarie 2021.

De ce să alegi APFR Timișoara şi IMMpact Vest? Pentru că îți oferă o soluție completă!
1.Formare profesională în antreprenoriat GRATUITĂ, AUTORIZATĂ și cu recunoaștere la nivel național și internațional pentru 350 de persoane din Regiunea Vest care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în zona urbană.
2. Asistență în deschiderea unei afaceri. Susține antreprenoriatul în Regiunea Vest prin înființarea unui număr de 40 de noi afaceri nonagricole prin acordarea de subvenții (40.000 de euro/start-up) pentru start-up-uri și prin dezvoltarea competențelor de management în afaceri a antreprenorilor.
3. Servicii personalizate de consiliere, consultanță, mentorat și monitorizare a celor 40 de afaceri înființate.
4. Oportunități de angajare și experiență practică în unități competitive cu aceeași grupă CAEN cu cea aferentă a planului de afaceri selectat spre finanțare.

Cum se pot înscrie persoanele interesate?
Programul de formare profesională inițiat de APFR Timișoara este gratuit și se adresează femeilor și bărbaților cu domiciliul în unul din județele: Arad, Timiș, Caraș-Severin sau Hunedoara care intenționează să își deschidă propria afacere. Cursurile de formare antreprenorială au început în luna februarie și continuă până în luna octombrie, în limita locurilor disponibile. Odată cu prima serie de formare a fost lansată și competiția planurilor de afaceri urmând ca cele 40 de planuri de afaceri selectate să fie anunțate în luna noiembrie 2018.
Tot ceea ce trebuie să facă persoanele interesate este să se înscrie pe site-ul proiectului, www.immpact-vest.ro, accesand secțiunea cursuri, într-una din seriile rămase disponibile. Dorința de schimbare, motivaţia de a deschide o afacere non-agricolă în mediul urban și timpul investit pe o perioadă de 5 zile la Timișoara sunt principalele premise care pot contribui la îndeplinirea visului profesional. Transportul, cazarea și masa pe perioada programului de formare sunt asigurate în întregime prin proiect.

Vă așteptăm la cursuri pentru a vă scrie propria poveste de succes!

Lavinia Moldovan
Expert comunicare și informare