GALA EXCELENȚEI ÎN ANTREPRENORIAT IMMpact Vest
Viziunea care ne aduce mereu împreună!
11 decembrie 2018, ora 17:00, Salon Imperial – Hotel Boavista din Timișoara

Asociația pentru Promovarea Femeii din România (APFR Timișoara)/Școala Națională a Femeilor Manger Adela Dinu are deosebita plăcere de a vă invita la cel mai important eveniment dedicat mediului antreprenorial din Regiunea de Vest.
Evenimentul se află la cea de-a patra ediție și reunește la Timișoara sute de colaboratori și cursanți ai Școlii Naționale a Femeilor Manager Adela Dinu, antreprenori de succes și experți ai mediului de business din România.

Care sunt noutățile din acest an?
• Dezvoltăm mediul antreprenorial regional prin formare profesională și finanțarea a 40 de afaceri cu 40.000 de euro fiecare
• Premiem 40 de antreprenori care vor deschide 40 de afaceri de tip START-up în Regiunea Vest
• Creăm 80 de locuri de muncă în regiune
• Certificăm competențele antrenoriale a 350 de persoane din cele 4 județe ale Regiunii Vest

Cine sunt invitații?
• Antreprenorii IMMpact Vest
• Cursanți ai Școlii Naționale a Femeilor Manager Adela Dinu și membri ai Rețelei Naționale a Femeilor Manager
• Reprezentanţi ai instituţiilor/organizaţiilor care reprezintă interesele comunităţii de afaceri
• Reprezentanţi ai instituţiilor care gestionează fonduri nerambursabile sau de investiţii
• Reprezentanți ai mediului de afaceri (antreprenori, directori de companii)
• Experţi naţionali din domeniul managementului și ai antreprenoriatului

Care este agenda evenimentului?
• 16:30 – 17:00 Înmânare certificate Competențe antreprenoriale obtinute prin programul IMMpact Vest
• 17:00 – 17:30 Înregistrarea participanților
• 17:30 – 20:00 Gala Excelenței în Antreprenoriat IMMpact Vest

De ce este important să participați? Pentru că…
• Veți afla ultimele inovații și oportunități în domeniul antreprenorial
• Veți cunoaște și veți interacționa cu sute de antreprenori și manageri de succes din Regiunea de Vest
• Veți putea dezvolta noi parteneriate de business și veți putea cunoaște noi clienți

Cum vă puteți înscrie?
Numărul de participanți este limitat. De aceea este important să vă asigurați locul prin completarea electronică a FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE, accesând LINK-ul  şi veți primi mesajul de confirmare. Pentru mai multe informaţii ne puteți contacta la tel. fix: 0356.108.800 sau tel. mobil: 0470.217.604.
APFR Timișoara/SNFM este cel mai competitiv furnizor de formare la nivel naţional care oferă cursuri, servicii şi evenimente pentru managerii și antreprenorii din România în vederea susţinerii şi promovării evoluţiei lor profesionale.
Mai multe detalii despre oportunităţile pe care le oferim în viitor veți afla numai participând la evenimentul GALA EXCELENȚEI ÎN ANTREPRENORIAT IMMpact Vest!
Vă așteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de realizările obținute!

 


Comunicat de presă

Timișoara, 07 februarie 2018

Lansare proiect
Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest

Asociația pentru Promovarea Femeii din România, APFR Timișoara, organizează în data de 19 februarie 2018, ora 12.00, la Hotel Boavista Timișoara (Sala Galbenă, Ale. F.C. Ripensia, nr 7/A), conferința de lansare a proiectului POCU/82/3/7/104331 cu titlul ”Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest”, având o valoare totală de finanțare de 10.826.950,75 lei din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul se implementează pe durata a 36 de luni, respectiv în perioada 12 ianuarie 2018 – 11 ianuarie 2021 și își propune creșterea durabilă a gradului de ocupare a persoanelor din Regiunea Vest prin susținerea înființării de noi intreprinderi cu profil nonagricol în mediul urban prin cursuri de formare antreprenorială pentru 350 de persoane și servicii personalizate de sprijin (consiliere, consultanță, mentorat și finanțare) în implementarea planurilor de afaceri pentru 40 de persoane.

APFR Timișoara în calitate de beneficiar unic al finanțării vizează prin implementarea acestui proiect consolidarea și dezvoltarea mediului de afaceri la nivel regional și creșterea numărului de persoane care consideră antreprenoriatul ca fiind o alegere oportună de dezvoltare a carierei profesionale. Pe perioada celor trei ani de implementare, beneficiarul, va avea următoarele rezultate concrete: 40 de IMM-uri create şi funcţionale; 80 de locuri de muncă; 350 de persoane care beneficiază de formare profesională și consultanță.

Programul de formare profesională inițiat de APFR Timișoara este gratuit și se adresează femeilor și bărbaților cu domiciliul în unul din județele Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara care intenționează să își deschidă propria afacere.

La evenimentul de lansare sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, autorităților publice locale, mass-media, sectorului comercial din regiunea vest, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului, precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă și promovarea antreprenoriatului în regiunea de vest.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact pentru informații suplimentare:
Lavinia Moldovan, expert comunicare și informare
Tel. fix.: 0356.108.800/ Tel. mobil: 0740.217.604/ E-mail: laviniamoldovan89@gmail.com.


Formare profesională și finanțare pentru afaceri noi

Conferințele de antreprenoriat – IMMpact Vest – organizate de Asociația pentru Promovarea Femeii din România, oferă persoanelor cu idei de afaceri oportunitatea de a învăța cum pot deveni antreprenori de succes și mai mult decât atât le oferă oportunitatea de a afla informații valoroase despre cum pot obține finanțare nerambursabilă în valoare de 40 000 de euro pentru implementarea ideii lor.

Evoluție și inovație
Evenimentele dedicate antreprenorilor și viitorilor antreprenori din vestul țării au surprins publicul prezent cu elemente noi și de impact puse în practică de experții Asociației pentru Promovarea Femeii din România.
Interesul comun privind promovarea antreprenoriatului și creșterea economică în zona de vest a adus împreună, la evenimentele organizate până în prezent, sute de participanți din diverse domenii de activitate, din județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.
Subiecte precum Excelența în afaceri, oportunități de finanțare!, Oportunități de formare antreprenorială și dezvoltare a mediului antreprenorial! sau Primul pas spre antreprenoriat!, au fost numai câteva dintre dezbaterile la care au luat parte toți cei prezenți.
Turul regional de promovare a proiectului Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest continuă până la finalul lunii iulie 2018. Următoarele evenimente de informare planificate pentru această lună se vor derula astfel:

– Deta, 14 mai 2018, ora 17:00, la Casa de Cultură
– Gătaia, 14 mai 2018, ora 20:00, la Casa de Cultură
– Lipova, 16 mai 2018, ora 17:00, la Casa de Cultură – Centrul Recreativ
– Deva, 17 mai 2018, ora 16:00, la Hotel Deva
– Hunedoara, 17 mai 2018, ora 18:00, la Hotel Rusca
– Ciacova, 22 mai 2018, ora 18:00, la Primarie
– Lugoj, 29 mai 2018, ora 17:00, la Hotel Dacia
– Lupeni, 31 mai 2018, ora 17:00, la Palatul Cultural

Participarea la conferințele de antreprenoriat este GRATUITĂ dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ. Înscrierea asigură accesul la conferinţă, mapă cu materiale informative şi coffee break. Persoanele care doresc să participe la evenimentele viitoare se pot înscrie la adresa de e-mail: antreprenoriat@immpact-vest.ro
Evenimentele de informare sunt organizate de către Asociația pentru Promovarea Femeii din România prin proiectul ”Centrul de excelență în promovarea antreprenoriatului_IMMpact Vest”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Lavinia Moldovan
Expert comunicare și informare